DroneOpleiding EU Dronebewijs A2 (aanvulling op A1/A3)

De volledige opleiding om je A2 EU Dronebewijs te halen!

Sinds 31 december 2020 gelden er Europese regels voor het gebruik van drones. Vrijwel iedereen, ook hobbyisten, zullen zich moeten registreren en een dronebewijs moeten halen.

Kijk goed in welke categorie je terecht komt of wilt vliegen. Op basis daarvan, zul je je moeten registreren, en het dronebewijs moeten halen voor A1/A3 en/of A2.

Deze opleiding is voor de A2 categorie. Dit is een vervolg op de A1/A3. Zorg dat je die eerst hebt afgerond, voordat je aan deze opleiding begint.

Alvast veel succes!


Jouw instructeur


Vincent
Vincent

Veel gestelde vragen


Hoelang duurt de opleiding?
Het grote voordeel van het halen van je EU Dronebewijs bij de Droneopleiding.nl is dat je alles volledig op je eigen tempo kunt doen. Na het bestellen van deze opleiding krijg je toegang tot de online theorieopleiding. Deze kun je in je eigen tempo volledig doorlopen.
Hoelang heb ik toegang tot de opleiding?
Je hebt nadat je je hebt aangemeld maar liefst 3 maanden de tijd om de opleiding af te ronden. Dit kun je volledig op je eigen tempo doen en op elk gewenst apparaat. Mocht die 3 maanden echt te weinig zijn voor je, neem dan even contact met ons op. dan kunnen we dit voor je verlengen.
Waar kan ik terecht als ik vragen heb?
Als je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via [email protected] of via de chatwidget rechts onderin elke pagina.
Zijn jullie een erkende opleider?
Uiteraard! Op de website van de rijksoverheid vind je een lijst met erkende opleiders. Wij werken samen met Drone Class om het examen te faciliteren en de kwaliteit van de opleiding te borgen.

Start nu!